Skip to contentSkip to footer

Arrangement

Er tussen uit in eigen land? Boek één van de vele arrangement die speciaal voor u zijn geselecteerd. De Valk Exclusief hotels bieden u verschillende arrangementen aan. U boekt al een voordelige ZomerDeal voor 1 of 2 nachten inclusief ontbijt vanaf €29,95 per persoon per nacht. Of had u liever altijd al in een suite willen overnachten? Ook is dat mogelijk. Boek het Suite Dream arrangement en laat u onder dompelen in luxe en kom volledig tot rust.

Hotel arrangement

De Valk Exclusief bieden u exclusieve arrangementen die landelijk worden aangeboden. Ieder seizoen vindt u bij Valk Exclusief nieuwe hotel arrangementen. Voor 2 of meerdaags verblijf bent u bij Valk Exclusief aan het juiste adres. U boekt al een voordelige seizoensdeal voor 1 of 2 nachten inclusief ontbijt vanaf €29,95 per persoon per nacht. Met een 3=2 hotelarrangement pakt u extra veel voordeel. U boekt 3 nachten en u betaalt er slechts 2. Een ideaal arrangement om een midweek of een weekendje weg te gaan. Boek nu een 3=2 hotel arrangement dichtbij een bruisende stad of midden in de natuur en start uw minivakantie bij Valk Exclusief.

Bekijk de hotel arrangementen

Wellness arrangement

Ultiem ontspannen, dat kan met een wellness arrangement. U bent toe aan rust en heeft echt even ontspanning nodig. Eén nachtje zou al voldoende zijn. Boek dan één van de wellness arrangementen. Het hotel arrangement bestaat uit een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast maakt u gratis gebruik van de wellness van het hotel. De wellness ruimtes in de hotels beschikken onder andere over een zwembad, ruime sauna’s, Turkse stoomcabines en jacuzzi’s.

Bekijk de wellness arrangementen

Fiets arrangement

Een weekendje fietsen? Boek dan een fietsarrangement. Overdag ontdekt u de prachtige omgeving van het hotel en kom ’s avonds volledig tot rust. Stap op de fiets en ga er lekker op uit! Voor onbezorgde fietsdagen bieden wij u verschillende fietsarrangementen aan. Fiets gezellig door de stad of zoek de rust op van de natuur. Met een fiets arrangement verblijft u een luxe Valk Exclusief Hotel, terwijl u alle hoogtepunten in de omgeving makkelijk bereikt.

Bekijk de fiets arrangementen

Culinair arrangement

Wilt u zich eens volledig in de watten laten leggen? Voorafgaand aan uw overnachting laat u zich verrassen door wat de chef koks voor u bereiden. Geniet van luxe en comfort en laat u verwennen met de gastronomische hoogstandjes die chef kok klaarmaakt. De koks werken met dagverse producten uit de omgeving en worden op originele wijze geserveerd. Speciaal daarvoor wordt een culinair arrangement voor u samengesteld.

Bekijk de Culinair arrangementen