Skip to contentSkip to footer
Family & Fun
Family & Fun

Family & Fun

Beleef met z'n tweeën of gezellig met het hele gezin een onvergetelijke dag, gecombineerd met een verblijf in het hotel. De centrale ligging van Hotel Zwolle biedt de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan diverse dieren- en/of attractieparken.

Walibi World

Walibi World

Are you ready? Get set! Go! Zet je schrap voor de wildste attractie van Walibi Holland. Echte snelheidsduivels weten wel waarom Walibi Holland het vetste pretpark is van de wereld. Hier ga je namelijk sneller, harder en hoger! Met 40 attracties staat Walibi World voor een onvergetelijke dag.

Bekijk de website
 • Dolfinarium

  Het dolfinarium gelgen in Harderwijk is een leuk park met diverse zeedieren. Bekijk vele shows, waaronder de dolfijnen show en aai de roggen in het roggen bassin!

 • Apenheul

  Los rondlopen tussen de apen? Dat kan in de Apenheul. Laat je verassen door de eigenaardigheden van alle apensoorten zomaar pal voor je neus.

 • Ballorig Wijhe

  In een van de pittoreske zijstraten in Hattem bevindt zich het Bakkerijk Museum. Een leuk uitje voor jong en oud! In het prachtige décor vinden bijzondere bakdemonstraties plaats. De bakker neemt u mee langs alle hoogte- en dieptepunten in een mensenleven waarin brood en banket tradities een rol speelden en spelen.

 • Plopsa Indoor Coevorden

  Bij slecht weer de ideale uitvalsbasis. Dit overdekte attractiepark biedt voldoende gelegenheid voor een middag vertier. En dat slechts op 30 minuten rijden met de auto.