Skip to contentSkip to footer

Binnenstad

Zwolle is de meest veelzijdige shopstad van Overijssel. Van knusse boetiekjes tot bekende merken, van leuke koffietentjes tot hippe shops.

Winkelen in Zwolle

Gecombineerd met de gezellige terrassen is de binnenstad van Zwolle een heerlijke stad om eens lekker te shoppen. Al struinend door de winkelstraten en de aangrenzende steegjes komt u bijzondere winkels tegen. Het winkelgebied concentreert zich vooral binnen de grachten. Voornamelijk in de straten rond de Diezerstraat. De straten als Luttekestraat, Sassenstraat, Melkmarkt, Assendorperstraat en Thorbeckegracht hebben leuke boetiekjes en de meer exclusieve winkels.

De stervormige binnenstad van Zwolle is heerlijk compact dus alles is op loopafstand van elkaar. Toch even pauze nodig? Laad uzelf op bij een van de vele leuke cafe's, restaurants of terrassen.

Veelzijdige winkelstad

Zwolle is niet alleen de gezelligste winkelstad van Overijssel, maar ook de veelzijdigste. Met honderden winkels in alle soorten en maten gaat iedere shopper naar huis met wat leuks. Gezellige terrassen en knusse winkeltjes maken de binnenstad, samen met de gemoedelijke sfeer, tot een stad waar het goed toeven en winkelen is.